Skip to content

Installatiebedrijf Scharff Verwarming

Uw specialist op het gebied van radiatoren in Rotterdam!

schaffverwarming radiator thumb

Radiatoren: advies, verkoop en onderhoud

Deskundig advies in geheel Rotterdam-Rijnmond

Een radiator is in staat om de warmte van het CV-water af te geven aan de lucht in uw huis. De benodigde warmte-afgifte is in ieder huis en in iedere kamer anders. Afhankelijk van de grootte van de kamer, de soort ruimte en de gewenste temperatuur. Voor de woonkamer gelden bijvoorbeeld andere wensen dan voor de slaapkamer.

Installatiebedrijf Scharff Verwarming adviseert u graag in uw keuze voor radiatoren, zodat in heel uw huis een behaaglijke warmte wordt gecreƫerd.

Wij leveren radiatoren van diverse merken en adviseren u in uw keuze. Hieronder vindt u alvast een kleine selectie van de radiatoren die wij voor u kunnen installeren:

  • Vasco
  • Brugman
  • Jaga
  • Radson

Daarnaast levert Scharff Verwarming ook design radiatoren, zodat u uw radiatoren kunt afstemmen op het interieur van uw woning.

Klik hier voor een overzicht van de merken waar Scharff Verwarming onder andere mee werkt.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of advies.

Onze merken

Radiatoren

Diensten

CO gertificeerd

Wij zijn CO certificeerd. Dat schept vertrouwen en u heeft garantie op een vakman!

Service

Binnen net zo koud als buiten? Geen warm water om te douchen? Mocht uw installatie onverhoopt defect raken, dan komen wij die storing zo snel mogelijk verhelpen.

CV ketels

Wij leveren diverse merken en typen CV-(combi)ketels en geven u uitgebreid advies, afgestemd op uw situatie.

Radiatoren

Een radiator is in staat om de warmte van het CV-water af te geven aan de lucht in uw huis. De benodigde warmte-afgifte is in ieder huis en in iedere kamer anders.

Loodgieter

Lekke dakgoot, verstopt riool of toe aan nieuw sanitair? Installatiebedrijf Scharff Verwarming levert een vakkundige en ervaren loodgieter die elke klus voor u klaart.

Onderhoud

Het onderhoud van uw CV ketel is van groot belang. Conform de voorschriften van de fabrikant adviseren wij om uw CV-ketel jaarlijks te laten onderhouden.

Over ons

Installatiebedrijf Scharff Verwarming is werkzaam in de regio Rotterdam-Rijnmond, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Wij staan garant voor de deskundige installatie van cv-ketels, gashaarden, boilers en geisers. Uiteraard kunt u ook bij Scharff Verwarming terecht voor onderhoud en advies. Onze service- en onderhoudsdienst staat 7 dagen per week voor u klaar om storingen te verhelpen.

Ook voor diverse loodgietersklussen kunt u bij Installatiebedrijf Scharff Verwarming terecht.

Heeft u een vraag over onze diensten of zit u door een storing in de kou? Onze monteurs staan voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen!

U kunt ons bereiken op 010 – 840 48 82. U kunt ook een email sturen via het contactformulier op de website. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en als u dat wenst, komt een van onze ervaren installateurs bij u langs.

logo-scharff-verwrming-black

Kerstant van den Bergelaan 14a
3054 ER Rotterdam
T.: 010-8404882
E.: info@scharffverwarming.nl

Navigatie

Diensten

© 2010 – 2024 | www.scharffverwarming.nl