Skip to content

Installatiebedrijf Scharff Verwarming

Uw specialist op het gebied van centrale verwarming in Rotterdam!

schaffverwarming cv-ketels thumb

CV ketel Rotterdam installatie en onderhoud

Ketels: een nieuwe ketel? Advies op maat!

Wij leveren diverse merken en typen CV-(combi)ketels en geven u uitgebreid advies, afgestemd op uw situatie. U wilt uw huidige ketel vervangen? Installatiebedrijf Scharff Verwarming heeft dit zo voor u geregeld.

Vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding adviseren wij ketels van Remeha. Maar wij kunnen ook andere merken ketels leveren, installeren en onderhouden. Klik hier voor een een overzicht van de merken waar wij bij Installatiebedrijf Scharff Verwarming mee werken.

Hieronder vindt u een kleine selectie van de ketels waar wij zoal mee werken:

  • Remeha
  • Vaillant
  • Nefit
  • Ferroli
  • Bosch
  • AWB
  • Intergas

Neem vrijblijvend contact op voor advies of vraag een offerte aan.

Diensten

CO gertificeerd

Wij zijn CO certificeerd. Dat schept vertrouwen en u heeft garantie op een vakman!

Service

Binnen net zo koud als buiten? Geen warm water om te douchen? Mocht uw installatie onverhoopt defect raken, dan komen wij die storing zo snel mogelijk verhelpen.

CV ketels

Wij leveren diverse merken en typen CV-(combi)ketels en geven u uitgebreid advies, afgestemd op uw situatie.

Radiatoren

Een radiator is in staat om de warmte van het CV-water af te geven aan de lucht in uw huis. De benodigde warmte-afgifte is in ieder huis en in iedere kamer anders.

Loodgieter

Lekke dakgoot, verstopt riool of toe aan nieuw sanitair? Installatiebedrijf Scharff Verwarming levert een vakkundige en ervaren loodgieter die elke klus voor u klaart.

Onderhoud

Het onderhoud van uw CV ketel is van groot belang. Conform de voorschriften van de fabrikant adviseren wij om uw CV-ketel jaarlijks te laten onderhouden.

Over ons

Installatiebedrijf Scharff Verwarming is werkzaam in de regio Rotterdam-Rijnmond, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Wij staan garant voor de deskundige installatie van cv-ketels, gashaarden, boilers en geisers. Uiteraard kunt u ook bij Scharff Verwarming terecht voor onderhoud en advies. Onze service- en onderhoudsdienst staat 7 dagen per week voor u klaar om storingen te verhelpen.

Ook voor diverse loodgietersklussen kunt u bij Installatiebedrijf Scharff Verwarming terecht.

Heeft u een vraag over onze diensten of zit u door een storing in de kou? Onze monteurs staan voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen!

U kunt ons bereiken op 010 – 840 48 82. U kunt ook een email sturen via het contactformulier op de website. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op en als u dat wenst, komt een van onze ervaren installateurs bij u langs.

logo-scharff-verwrming-black

Kerstant van den Bergelaan 14a
3054 ER Rotterdam
T.: 010-8404882
E.: info@scharffverwarming.nl

Navigatie

Diensten

© 2010 – 2024 | www.scharffverwarming.nl