Skip to content

Onze diensten

Diensten en service van Scharff Verwarming

schaffverwarming onderhoud

Binnen 24 uur service voor storingen en lekkage in omgeving Rotterdam

Hier kunt u alles lezen over de diensten en producten die Installatiebedrijf Scharff Verwarming levert. Via het menu aan de rechterzijde kunt u meer te weten komen over onderhoud, service, cv ketels en radiatoren.

Bij Scharff Verwarming kunt u ook afspraken maken voor het jaarlijks onderhoud van uw CV-ketel, zodat u er nooit meer naar hoeft om te kijken! Wij houden voor u in de gaten wanneer uw ketel weer nagekeken moet worden.

Is uw specifieke vraag niet beantwoordt of wilt u direct een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Diensten

CO gertificeerd

Wij zijn CO certificeerd. Dat schept vertrouwen en u heeft garantie op een vakman!

Service

Binnen net zo koud als buiten? Geen warm water om te douchen? Mocht uw installatie onverhoopt defect raken, dan komen wij die storing zo snel mogelijk verhelpen.

CV ketels

Wij leveren diverse merken en typen CV-(combi)ketels en geven u uitgebreid advies, afgestemd op uw situatie.

Radiatoren

Een radiator is in staat om de warmte van het CV-water af te geven aan de lucht in uw huis. De benodigde warmte-afgifte is in ieder huis en in iedere kamer anders.

Loodgieter

Lekke dakgoot, verstopt riool of toe aan nieuw sanitair? Installatiebedrijf Scharff Verwarming levert een vakkundige en ervaren loodgieter die elke klus voor u klaart.

Onderhoud

Het onderhoud van uw CV ketel is van groot belang. Conform de voorschriften van de fabrikant adviseren wij om uw CV-ketel jaarlijks te laten onderhouden.

Vraag een offerte

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige onderhouds-, reparatie- en installatiediensten voor een breed scala aan topmerken op de markt. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de branche kunnen wij u voorzien van professioneel advies en oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften.

logo-scharff-verwrming-black

Kerstant van den Bergelaan 14a
3054 ER Rotterdam
T.: 010-8404882
E.: info@scharffverwarming.nl

Navigatie

Diensten

© 2010 – 2024 | www.scharffverwarming.nl