Skip to content

Remeha ZentaSol zonneboiler

Stralend nieuws onder de zon!

schaffverwarming zonneboiler

Winst voor het milieu, extra rendement voor u

Zonne-energie is de meest milieuvriendelijke en duurzame warmtebron die we kennen. Dat zonlicht in Nederland steeds vaker wordt gebruikt als energiebron in huis, komt mede doordat veel mensen inzien dat zonnecollectoren niet altijd de volle zon nodig hebben om energie te produceren. Ook als het bewolkt en koud is, doet een zonnecollector gewoon zijn werk. Wel is de opbrengst in de winter, omdat de lichtinval minder sterk is en de dagen korter zijn, kleiner dan in de zomer.

Winst voor het milieu, extra rendement voor u
Investeren in een zonneboiler is het goed voor het milieu. De energie die u zelf via de zonnecollectoren genereert, vergt geen enkele fossiele brandstof en is volledig CO2-emissievrij. Bovendien kunt u wanneer u een zonneboiler in uw woning wilt plaatsen, overheidssubsidie aanvragen op de aanschaf!

Installatiebedrijf Scharff Verwarming levert zonneboilersystemen van Remeha, met de meest geavanceerde technologie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Vraag een offerte

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige onderhouds-, reparatie- en installatiediensten voor een breed scala aan topmerken op de markt. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de branche kunnen wij u voorzien van professioneel advies en oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften.

logo-scharff-verwrming-black

Kerstant van den Bergelaan 14a
3054 ER Rotterdam
T.: 010-8404882
E.: info@scharffverwarming.nl

Navigatie

Diensten

© 2010 – 2024 | www.scharffverwarming.nl